جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

امام جماعتی به خاطر شغلی که دارد هر روز از شهری به شهری رفت و آمد می‌کند و به دلیل این که خود را کثیرالسّفر می‌داند، نمازش را کامل می‌خواند. اگر مرجع تقلید کسانی، کثیر السّفر بودن یا شغل کسی در سفر بودن را برای کامل بودن نماز قبول نداشته باشد، آیا آن افراد می‌توانند به آن امام جماعت، اقتدا نمایند؟

پاسخ :
بنا بر احوط نمی‌توانند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.