جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

شخصی در تشهّد آخر نماز امام جماعت تکبیرة الاحرام می‌گوید و برای درک فضیلت می‌نشیند، لکن نیت فرادا نموده نه جماعت - یعنی بر خلاف وظیفه عمل نموده است، آیا نماز او درست است یا اعاده دارد؟

پاسخ :
چون نیت اقتدا داشته و منظور او فرادا بودن تمام رکعات نماز خودش بوده، نماز او درست است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.