جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

اگر در نماز جماعت، امام یک سجده را فراموش کند، در حالی که مأمومین با خبر بوده‌اند ولی به خاطر جهل به مسأله، همراه با امام، نماز خود را ادامه داده‌اند، تکلیف نماز امام و نماز مأمومین چیست؟

پاسخ :
نماز مأمومین باطل است؛ ولی امام بعد از نماز، قضای سجده را با سجده‌ی سهو به جا می‌آورد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.