جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

آیا در نماز ظهری که امام حمد را آهسته می‌خواند، گفتن «الحمد للَّه رب العالمین» پس از تمام شدن حمد، توسط مأموم مستحب است؟ با توجه به این که مأموم زمانی متوجه پایان یافتن حمد می‌شود که امام مشغول خواندن سوره شده است؟

پاسخ :
اگر همان وقت «الحمد للَّه رب العالمین» را بگوید، اشکال ندارد، نه پس از شروع در سوره، مگر به قصد ذکر مطلق.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.