شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

برخی از مدهای مو جهت خواهران به مد موی مردانه مشهور است و به قدری کوتاه است که آنان را شبیه مردان می‌نماید، آیا این نحوه کوتاه کردن مو شرعاً اشکال دارد؟ و در صورت اشکال اگر شوهر این نحوه از مد را بپسندد، آیا زن می‌تواند از آن امتناع کند؟

پاسخ :
بله، تشبّه زن به مرد و بالعکس جایز نیست و در امر حرام نباید به حرف شوهر گوش کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.