شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

اگر مالی تا بیست سال یا مانند آن وقف شود، آیا وقف تبدیل به حبس می‌شود یا وقف باطل می‌گردد؟

پاسخ :
اظهر آن است که حبس می‌شود و بنا بر این شروط حبس در آن باید رعایت گردد، البته اگر قصد حبس نموده بوده یا آن که قصد او را نمی‌دانیم اما اگر قصد وقف کرده بوده است، پس وقف باطل می‌گردد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.