شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

کاشی‌های گنبد امامزاده‌ای را دارند عوض می‌کنند و این کاشی‌ها وقف خاص است. آیا می‌توان آن کاشی‌ها را در امامزاده‌ای دیگر که در همان حوالیست مصرف کرد؟ با توجه به اینکه اداره میراث فرهنگی از جابجایی منع می‌کند.

پاسخ :
تا در همان جا محل استفاده‌ای دارد - بعینه یا ببدله، نمی‌توانند به جای دیگر ببرند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.