شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

نظر به این که کمبود فضاهای آموزشی در اکثر نقاط کشور از مشکلات عمده دولت و ملّت به حساب می‌آید و با عنایت به این که یکی از موارد مصرف زکات «فی سبیل اللَّه» می‌باشد، مستدعیست نظر مبارک را در خصوص تخصیص این مورد از زکات به امر مقدّس مدرسه سازی مرقوم فرمایید؟

پاسخ :
مدرسه‌ای که منفعت عمومی و دینی دارد که نفع آن به عموم مسلمانان می‌رسد و برای اسلام نفع دارد، جزو فی سبیل اللَّه است که بنا بر احوط شرط است که منبع مالی دیگری برای ساختن آن نباشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.