شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

آیا انسان می‌تواند سال خمسی هر پولی را که به دستش می‌رسد جداگانه قرار دهد؛ یعنی برای هر دریافت و درآمدی که به دستش می‌رسد، یک سال خمسی جداگانه قرار دهد که اگر آن پول در آن سال خرج نشد خمس آن را بدهد یا این که حتماً باید یک سال خمسی واحد برای همه درآمدها در همه ماه‌ها و روزها داشته باشد؟

پاسخ :
اگر فقط یک رشته درآمد دارد، باید یک سال خمسی قرار دهد، (مسأله‌ی 1384 و 1388 رساله)

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.