شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

کسی که نذر کرده مثلاً دوشنبه را روزه بگیرد و در همان روز برایش سفر ضروری پیش آمد، آیا باید در حین سفر روزه بگیرد؟ در صورت عدم جواز روزه‌ی نذری در سفر، وضعیت نذر او به چه صورت خواهد بود. آیا باید کفاره‌ی شکستن نذر را به جا آورد یا باید یک روز دیگر، روزه‌ی فوت شده را به جا آورد؟

پاسخ :
اگر نذر او شامل سفر نبوده و سفر ضروری باشد، کفاره‌ی نذر ندارد و فقط آن روزه را قضا کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.