شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

فردی هستم که در قم متولد شده‌ام و در اینجا نیز مشغول زندگی و تحصیل هستم. پدر و مادرم متولد شهر آمل هستند و اکنون در شهر قم سکونت دارند و تابستان‌ها به آمل می‌روند. بنده نیز قبل از ازدواج تابستان‌ها، همراه آنها به آمل می‌رفتم و اصلاً قصد 10 روز نمی‌کردم ولی کل تابستان را در آنجا می‌ماندم و نمازم را تمام می‌خواندم، آیا آنجا وطن من نیز می‌باشد و حکم نمازهایی که تمام خوانده‌ام چگونه است؟

پاسخ :
اگر پدر و مادر شما یا خود شما قصد دارید تا آخر، هر تابستان دو سه ماهی به آنجا بروید و بمانید، آمل وطن شما هم می‌شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.