شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

کسی که برای خرج سالش قرض کرده است، در آخر سال مقداری از مواد غذایی اضافه آورده است. آیا باید خمس آن را به همراه بقیه‌ای درآمدها بپردازد یا بدهی سال از قیمت آن کسر می‌شود؟

پاسخ :
با اذن حاکم شرع می‌تواند کسر کند و اگر این مواد را از همان مالِ قرض کرده تهیه کرده، خمس ندارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.