شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

اگر پس از اعدام و حلق آویز کردن مجرم، کشف شود که وی زنده است، آیا دوباره باید اعدام شود؟ خسارت‌هایی که در اثر اجرای اوّل حکم بر مجرم وارد شده است، بر عهده چه کسی است؟

پاسخ :
باید دوباره اعدام شود و ضمان خسارت‌هایی که در اوّل بر مجرم وارد شده، بر مباشر آن است. هر چند تکلیفاً معذور بوده است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.