يکشنبه، 28 آبان 1396

پرسش :

گاهی دانشجوی پسر در مجموعه [آموزشی] قرار می‌گیرد که تمام آنها خانم هستند و یا دانشجوی دختر در جمعی از مردان قرار می‌گیرد، آیا در این مسأله اشکال شرعی نسبت به دختر و پسر دانشجو وجود دارد؟ با توجه به این مطلب که خارج شدن از چنین مجموعه‌هایی منجر به ضررهایی مثل تأخیر در فارغ التحصیل شدن آنها می‌گردد؟

پاسخ :
دانشجوی پسر موظف است از نگاه به نامحرم پرهیز نموده و دانشجوی دختر نیز موظف به حفظ حجاب است و عدم اختلاط زنان و مردان در چنین جمع‌هایی لازم است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.