سه‌شنبه، 30 آبان 1396

پرسش :

آیا کاهش و افزایش فاحش در دَین ضمان آور است؟ و آیا مثلاً برای ادای صد هزار تومان قرض، مهریه، مضاربه، خمس و سایر دیون پس از بیست سال، آیا پرداخت همان مبلغ ادای دین محسوب می‌شود؟ یا باید به قیمت روز پرداخته شود و نرخ تورم ملاحظه گردد؟ و آیا در این مطلب بین تغییر فاحش با غیر فاحش فرقی هست؟

پاسخ :
احتیاطاً باید در قبال افزایش فاحش نرخ تورّم با هم مصالحه کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.