جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

در هبه‌ی به ذی رحم در صورتی که عوض شرط شده باشد و فردی که به او هبه شده به شرط عمل نکند و مال عوض شرط شده را نداده باشد، آیا واهب می‌تواند بعد از گذشت چند سال شیء بخشیده شده را استرداد کند؟

پاسخ :
با فرض تخلّف شرط می‌تواند شیء بخشیده شده را پس بگیرد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.