جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

پدر خانواده‌ای فوت کرده و مادر سرپرستی خانواده را عهده‌دار می‌باشد. طفل صغیری در این خانواده است که مستمرّی برای تمام افراد خانواده از جمله برای آن طفل صغیر، ماهانه از دستگاه دولتی می‌دهند. آیا می‌شود مهمان این خانواده شد؟

پاسخ :
تصرّف در مال صغیر باید با اذن قیم شرعی و مصلحت او باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.