جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

پسری ده‌ها سال در باغ پدر یا مادرش کار کرده است. آیا پس از وفات آنها غیر از ارث پسری چیزی به عنوان کارکرد به طور الزامی طلب کار است یا نه؟ و سایر ورثه به طور واجب چیزی اضافه بر ارث باید به او بدهند؟

پاسخ :
اگر قصد تبرّع (مجانی) نداشته است، باید او را راضی کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.