جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

ساختمانی از ترکه میت به ارث رسیده است که در جریان خیابان کشی شهرداری تخریب شده و شهرداری در موقع تخریب، عرصه‌ی ساختمان را 5 / 1 میلیون تومان و قیمت اعیانی را نیم میلیون تومان تعیین کرده بود؛ عوض آن ساختمان قطعه زمینی را داده است که قیمت آن سه میلیون تومان ارزش دارد. سهم همسر مورّث را چگونه باید محاسبه کرد؟

شرح پرسش :
به نسبت اعیان با احتساب بالا رفتن قیمت در آن چه پرداخت شده است.
پاسخ :
به نسبت اعیان با احتساب بالا رفتن قیمت در آن چه پرداخت شده است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.