جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

میت مغازه‌ای دارد با بنای نازل، ولی چون در محل مناسب است سرقفلی بالایی دارد. آیا زن او فقط از بنای مغازه ارث می‌برد یا در سرقفلی هم سهیم است؟

پاسخ :
زن از اعیان، هر چند به لحاظ سرقفلی ارث می‌برد، همان طوری که از اجاره ارث می‌برد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.