دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

فرزند فردی به جهت مرض وراثتی که آن فرد دارد، مفلوج متولد می‌شود و پس از دو ماه وفات می‌کند. پزشک مدّعیست می‌تواند در چهار ماهگی از زمان حمل، مرض جنین را تشخیص دهد. آیا می‌تواند پس از کشف ناقص بودن، بچّه را سقط کند؟

پاسخ :
سقط جنین ناقص مذکور جایز نیست. زیرا قتل نفس محترم است و اگر حمل به حال مادر مضر است یا می‌دانند که بعداً باعث عسر و حرج می‌شود، باید از اوّل از حمل جلوگیری کنند، به مثل عزل مرد و اگر حمل محقق شده، به توضیح مذکور در مسأله 14 از مسائل متفرقه رساله مراجعه شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.