دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

اگر زنی بدون اجازه‌ی شوهرش از پول یا مال او بردارد ولی می‌داند شوهرش راضی است، آیا گرفتن اجازه واجب است یا به همین اطمینان می‌توان اکتفا کرد؟ در صورتی که احتمال دهد که او راضی است، حکم چگونه است؟

پاسخ :
با اطمینان اشکال ندارد و بدون اطمینان جایز نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.