دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

آیا برادر بزرگتر می‌تواند از اموال پدر - که صغیر هم دارد - با تعهد پرداخت آن در آینده، برای ازدواج خود چیزی بردارد، طبق چه شرایطی می‌تواند تصرف نماید؟

پاسخ :
اگر با اذن از قیم صغیر و سایر ورثه باشد، نسبت به سهم خودش مانعی ندارد و هم چنین تصرف در سهم ورثه با رضایت آنها اشکالی ندارد، به خلاف سهم صغیر که به هیچ عنوان اجازه تصرف ندارد مگر در موردی فرض شود که مصلحت صغیر هم در آن باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.