دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

در صورت طلاق والدین، بر اساس چه شرایط و مصالحی حضانت فرزندان به یکی از آن دو سپرده می‌شود؟ اگر حضانت به مادر سپرده شود، آیا بر شوهر لازم است که نفقه فرزندان را بدهد؟ حضانت فرزندان تا چه سنی بر عهده والدین است؟

پاسخ :
در این رابطه به مسائل 1985 تا 1987 رساله رجوع شود، ولی نفقه‌ی آنها بر پدر واجب است و تا حدی که به حد بلوغ و رشد نرسیده‌اند، حضانت آنها بر پدر و مادر است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.