چهارشنبه، 4 بهمن 1396

چاره لاغری دوقلوها

پرسش :

یکی از دوقلوهایم از دیگری لاغرتر است، آیا اهمیتی دارد؟

پاسخ :
اگر سالم باشد مهم نیست. دوقلوهای یکسان، اغلب از نظر وزن، و ساختار بدنی با هم تفاوت دارند. هنگامی‌که مادر، کودک دیگری با همان سن و سال داشته باشد، زود به چشم می‌آید. پس چنین مقایسه‌هایی نکنید. به طور کلی نباید مثلاً علی را مجبور کرد که بیشتر غذا بخورد تا به اندازه امیر شود. عجیب است که او بخواهد به جای خودش باشد. اگر به او بگویید مثل برادرت باش، مشکلات واقعی مربوط به غذاخوردن شروع خواهد شد.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

چگونه می‌توانم به کودکم که اضافه وزن دارد کمک کنم؟

اگر کودکم چاق است، باید رژیم بگیرد؟

در چه صورتی می‌توانم بگویم که کودکم چاق است؟

چگونه می‌توانم وزن کودکم را حفظ کنم؟

بهترین و مناسب‌ترین نوشیدنی که می‌توانم به کودکم بدهم چیست؟

کودکم همیشه غذای حاضری می‌خواهد. باید آن را برایش ممنوع کنم؟

کودکم عادت داشت هرچیزی را بخورد، اما حالا خیلی بهانه‌گیر شده. چه کاری می‌توانم بکنم؟

چگونه با هوس‌های غذایی کودک کنار بیاییم؟

کودکم نمی‌خواهد بنشیند و قبل از این‌که ما غذایمان را تمام کنیم، بلند می‌شود، چه باید بکنم؟