يکشنبه، 29 بهمن 1396

پوشش نزد محارم

پرسش :

آیا دختران مى توانند با لباس آستین حلقه اى، در برابر پدر و یا برادرشان ظاهر شوند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر باعث مفسده نشود، اشکال ندارد.[1]

تبصره. پدر یا برادر در حکم خصوصیتى ندارند؛ بلکه به طور کلى زن مى تواند در برابر تمامى محارم خود، با لباس آستین حلقه اى ظاهر شود؛ مشروط بر آنکه مفسده اى در بین نباشد.

پی‌نوشت‌:
[1]. العروة الوثقى، ج 1، الستر.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

پوشیدن جوراب نازک چه حکمى دارد؟

پوشیدن لباس هاى تنگ و تحریک کننده ـ که برجستگى هاى بدن زن در آن پیدا است ـ چه حکمى دارد؟

آیا به سر کردن چادرهاى بدن نما، در مقابل نامحرم اشکال دارد؟

آیا پوشاندن پشت و روى پا در مقابل نامحرم واجب است؟