يکشنبه، 12 فروردين 1397

چه کنم تا کودک نوپایم پستانک نخورد؟

پرسش :

چه کنم تا کودک نوپایم پستانک نخورد؟

پاسخ :
اگر هنوز هم پستانک می‌خورد، سعی کنید آن را نگه دارید و در مواقع خاص و به مدت کوتاه به او بدهید، مثلاً در هنگام شب و موقع خوابیدن، یا مواقعی که دچار فشار روحی می‌شود. اگر هنوز راه نمی‌رود، می‌توانید از وقتی راه افتاد دیگر به او پستانک ندهید. حداقل آن را با خود بیرون از خانه نبرید. یک کودک نوپا اصلاً نباید خیلی به پستانک نیاز داشته باشد و به تدریج نیاز او کمتر خواهد شد. وقتی با داد و فریاد پستانک می‌خواهد هرگز آن را به او ندهید. کودکانی می‌بینید در خیابان راه می‌روند و پستانک می‌خورند، همان‌هایی هستند که در مواقع غیرضروری هم به آن‌ها پستانک داده شده است. این حالت عادتی است که من آن را بسیار بد، تأسف‌انگیز و به همان اندازه بیهوده می‌دانم.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم گریه نمی‌کند، اما ناراحت و عصبانی است. چه مشکلی پیش آمده؟

وقتی حالم خوب نیست، چگونه به کودکم اطمینان خاطر و آرامش بدهم؟

اگر کودکم از چیزی بترسد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

می‌توانم کاری کنم که کودکم از چیزی نترسد؟

کودک نوپایم هرکجا می‌رود یک اسباب‌بازی بغل می‌گیرد و با خودش می‌برد. چه کار می‌توانم بکنم؟

چرا کودک نوپایم نفسش حبس می‌شود؟

کودک نوپایم نفسش حبس می‌شود. آیا به او آسیبی خواهد رسید؟

وقتی کودک نوپایم نفسش حبس می‌شود، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

چه موقع حبس نفس کودک نوپایم تمام می‌شود و دیگر اتفاق نمی‌افتد؟