يکشنبه، 12 فروردين 1397

بهترین راه آرام‌کردن کودک پیش دبستانی‌ام که گریه می‌کند، چیست؟

پرسش :

بهترین راه آرام‌کردن کودک پیش دبستانی‌ام که گریه می‌کند، چیست؟

پاسخ :
بستگی به علت گریه دارد. خوشبختانه وقتی با یک کودک پیش‌دبستانی صحبت می‌کنید، می‌توانید از منطق استفاده کنید. برای این‌که به او اطمینان و آرامش خاطر بدهید، با دست نوازشش کنید. تصور این‌که کودک در این سن کاملاً بزرگ شده، کار آسانی است. به ویژه اگر خواهر یا برادر کوچک‌تری هم داشته باشد. به او بگویید تو دیگر بزرگ شده‌ای و خوب نیست گریه کنی، اما هنوز هم ممکن است لازم باشد او را بغل کنید و در آغوش خود بگیرید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم هروقت به مهدکودک می‌رود، گریه می‌کند، چه‌کار باید بکنم؟

کودکم به خاطر دعوایی میان من و همسرم به وجود آمده، گریه می‌کند، چه کنم؟

چرا بچه‌ها گریه می کنند؟

وقتی کودک گریه می‌کند، باید به سراغ او بروم؟

کودک پیش دبستانی‌ام همیشه در پایان روز، بی‌دلیل گریه می‌کند. چرا؟

کودک نوپایم هنوز هم گاهی گریه می‌کند. این حالت طبیعی است؟

وقتی کودکم پا به زمین می‌کوبد، گریه و جیغ می‌زند، چه عکس‌العملی نشان دهم؟

چرا هنگامی‌که سعی می‌کنم به کودکم کمک کنم، گریه می‌کند؟

کودکم هنگامی‌که پستانک ندارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپایم وقتی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم انجام دهم؟