يکشنبه، 3 تير 1397

رنگ کردن مو

پرسش :

مِش کردن (نوعی رنگ کردن) موی مردان چه حکمی دارد؟

پاسخ :
در صورتی که ترویج فرهنگ مبتذل غرب به حساب آید، و یا مفسده‌ای برای آن مترتّب شود، جایز نیست.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آویختن زنجیر طلا به گردن و انگشتر طلا یا ساعت مچی طلا برای مرد اشکال دارد؟ یا فقط در حال نماز اشکال دارد؟

آیا استفاده از زیور آلات طلا برای پسر بچه حرام است؟

استفاده از رنگ مو، آرایش کردن و برداشتن ابرو برای مردان مخصوصاً جوانان و نوجوانان و درآمد حاصل از آن چه حکمی دارد؟

خالکوبی چه حکمی دارد؟ و انجام آن توسط آرایشگر و درآمد حاصل از آن چه حکمی دارد؟

بند انداختن صورت یا گونه‌ها برای مردان چه حکمی دارد؟ (منظور از بند انداختن صورت این است که تمام موهای صورت را زایل کنند.)

حکم استفاده از موی زنان برای مردان به عنوان کلاه گیس یا در ترمیم مو و مانند آن چیست؟ آیا نظر و لمس کردن آن جایز است؟

آیا رنگ کردن ریش اشکال دارد؟

کوتاه کردن موهای پسران کم سن و سال، به مدل دخترانه چه حکمی دارد؟

آرایش موهای مردان به مدل زنانه چه حکمی دارد؟

بلند کردن موی سر و ناخن برای آقایان چه حکمی دارد؟ از پشت سر بستن و بافتن موی سر چه حکمی دارد؟

گذاشتن ماسک صورت برای تقویت پوست و لطافت و زیبایی صورت برای آقایان چه حکمی دارد؟

استفاده از وسایل آرایشی که معمولاً خانمها استفاده می‌کنند، برای مردان به ویژه برای داماد چه حکمی دارد؟