شنبه، 10 شهريور 1397

حکم کشتن بیمار مرگ مغزی

پرسش :

لطفا به دو سوال ذیل پاسخ دهید: الف: شخصی که در اثر آسیب مغزی درک و شعور و شنوایی و بینایی و حس خود را از دست داده و فقط قلب او میزند و حرکت می کند اگر کسی او را در این شرایط بکشد، آیا باید دیه ی کامل بپردازد؟ ب: آیا می توان بیمار مرگ مغزی را به همان حال باقی نهاد تا قلب او هم از کار بیفتد؟

پاسخ :
الف: بلی دیه ی کامل دارد.
ب: اگر دستگاهی به او وصل شده و برداشتن دستگاه موجب مرگ وی می شود، نمی توان چنین کاری را انجام داد.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

حکم تزریق مواد کشنده به محتضر

حکم شرعی تسریع در مرگ بیمار

تسریع در مرگ بیمار