شنبه، 10 شهريور 1397

دستورات غیرشرعی در مؤسسات پزشکی

پرسش :

در صورتی که فتوای مراجع با عملکرد و گفتار بعضی از رؤسای بیمارستان‌های آموزشی یا آزمایشگاه‌ها مطابق نباشد، تکلیف دانشجویانی که موظف به اجرای دستور اساتید و پزشکان در امر معاینه‌اند، چیست؟ آیا باید از اساتید تبعیت کنند یا خیر؟

پاسخ :
در این زمینه دانشجویان باید به مسئولین مافوق مراجعه کنند تا آن‌ها هماهنگی‌‌‌های لازم را انجام دهند و در صورت عدم هماهنگی موارد آن مختلف است و در هر جا که ضرورت باشد باید بر اساس آن عمل نمود.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

درمان با داروی موجب مرگ زودرس

وظیفه داروساز نسبت به تجویز دارو

وظیفه‌ داروساز نسبت به بیمار

استفاده از داروهای ضروری حرام یا نجس

مرگ زود هنگام یا تحمّل درد

درمان‌های پرخطر برای تأخیر انداختن مرگ

انجام جراحی غیر ضروری به اصرار همراهان بیمار

انجام جراحی ضروری بدون رضایت بیمار

اجازه ی عمل جراحی