سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

پرسش :

1) آیا در صورت های ذیل تلقیح زن با نطفه شوهرش که از دنیا رفته، جایز است؛ بعد از وفات شوهر ولی قبل از انقضای عدّه؟ 2) بعد از وفات او و بعد از انقضای عدّه؟ 3) اگر آن زن بعد از فوت شوهرش با مرد دیگری ازدواج نماید، آیا جایز است خود را با نطفه شوهر اوّلش تلقیح کند؟ 4) آیا در صورت فوت شوهر دوّم، جایز است خود را با نطفه شوهر اوّلش بارور کند؟

پاسخ :
ج 1) اشکال ندارد.
ج 2 ) جایز نیست.
ج 3) جایز نیست.
ج 4) جایز نیست.

​​​​​​​منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.