سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

پرسش :

در مورد بانوانی که زمینه ی مساعد برای به دنیا آوردن فرزندانی که نقص دارند؛ به ویژه در مواردی که زایمان های پیشین نیز این موضوع را ثابت کند، آیا قطع همیشگی حاملگی جایز است؟

پاسخ :
چنانچه بتوانند از طریق مراقبتهای ویژه حامله نشوند حق ندارند اقدام به عقیم کردن دائمی نمایند.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.