چهارشنبه، 22 اسفند 1397

پرسش :

اگر جنین در رحم، مشرف به موت حتمی باشد و باقی ماندن آن در رحم به همان حال برای زندگی مادر خطرناک باشد، آیا سقط آن جایز است؟ حال اگر شوهر آن زن مقلِّد کسی باشد که سقط جنین در حالت مذکور را جایز نمی داند، ولی زن مقلِّد کسی باشد که آن را جایز می داند، تکلیف مرد در این حالت چیست؟

پاسخ :
اگر مرجع تقلید خانم اجازه سقط را میدهد زن می تواند جنین را سقط کند.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.