چهارشنبه، 22 اسفند 1397

پرسش :

اگر برای تشخیص حیات یا مرگ مصدومی تنها راه موجود منحصر به شکافتن یکی از شریان های وی باشد، بفرمایید: آیا انجام این کار جایز است یا خیر؟ آیا انجام این عمل در صورت ضرورت مستلزم پرداخت دیه می باشد یا خیر؟ اگر باید دیه پرداخت شود، به عهده کیست؟

پاسخ :
اگر دکتر ناچار به انجام این کار باشد مانعی ندارد و دیه ندارد.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.