پنجشنبه، 23 اسفند 1397

پرسش :

در صورتی که داروهای کاملاً مؤثّر به هر علّتی در دسترس نباشند، آیا پزشک می تواند داروهایی را که احتمال می دهد مؤثّر باشند تجویز کند؟ در صورت عدم موفقیت، آیا پزشک در قبال عوارض احتمالی این داروها یا هزینه بیهوده ای که بر بیمار تحمیل شده، مسئول و مدیون است؟

پاسخ :
در صورتی که راهی جز تجویز این داروها نیست پزشک مسئولیتی ندارد.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.