پنجشنبه، 23 اسفند 1397

پرسش :

در بسیاری از بیماری ها و اختلالات جسمانی، پزشک دستور عکس برداری، سی تی اسکن و... می دهد که مطمئناً به خصوص برای برخی افراد مضر می باشد. ضمناً در خیلی از موارد، گرچه گاهی ممکن است این آزمایش ها باعث تشخیص قطعی نشوند، امّا می توانند همیشه کمک کننده باشند، به هر حال در فرض فوق، مسئولیت پزشک در صورت ایجاد عوارض آزمایش ها تا چه حدّی است؟

پاسخ :
اگر این عکس برداری ها و امثال آن برای بیمار ضرورت داشته مسئولیتی متوجّه پزشک نیست.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.