پنجشنبه، 23 اسفند 1397

پرسش :

این جانب که از جانبازان قطع نخاعی هستم، به دلیل وضعیت خاص، بعد از وضو و اشتغال به نماز احتمال قوی می دهم که ادرار به طور قطره قطره خارج می شود، اگر خروج آن را متوجّه نشوم حکم وضو و نماز من چیست؟

پاسخ :
اگر این حالت همیشگی است و امکان فهمیدن را ندارد با همان حال نماز بخواند و کفایت می کند و یک وضو برای هر نماز باید بگیرد.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.