پنجشنبه، 23 اسفند 1397

پرسش :

پای چپ من از زیر زانو قطع شده است و در حال حاضر از پای مصنوعی استفاده می کنم، آیا مسح پای مصنوعی لازم است یا خیر؟ در ضمن این پا در ناحیه ی زانو بیش تر از 90 درجه خم نمی شود و به همین دلیل، نماز را نشسته می خوانم، آیا به وظیفه ی خود درست عمل کرده ام؟

پاسخ :
پای مصنوعی لازم نیست مسح شود و در صورتی که نمی توانید ایستاده نماز بخوانید به وظیفه ی خود عمل کرده اید.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.