پنجشنبه، 23 اسفند 1397

پرسش :

گاهی در هنگام درمان دندان هایی که پوسیدگی آن ها نزدیک عصب دندان است، در اثر خطای سهوی دندان پزشک، عصب دندان از بین می رود که این مسأله معمولاً منجر به کاهش عمر دندان و در بر داشتن هزینه درمانی اضافی برای بیمار می گردد. آیا این خطای سهوی و عملی دندان پزشک، موجب ضمان و مدیون شدن دندان پزشک می گردد؟

پاسخ :
اگر قبلاً ابراء ذمّه نکنند مدیون هستند.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.