پنجشنبه، 23 اسفند 1397

اسماى جلاله

پرسش :

حکم تماس بدن با اسماى جلاله، بدون وضو چگونه است؟

پاسخ :
آیات عظام امام، بهجت، خامنه اى، صافى و نورى: مس اسماى بارى تعالى ـ به هر زبان و کیفیتى که نوشته شده باشد ـ بدون وضو جایز نیست.[۱]

آیات عظام تبریزى، سیستانى، مکارم و وحید: مس اسماى بارى تعالى ـ به هر زبان و کیفیتى که نوشته شده باشد ـ بنابر احتیاط واجب، بدون وضو جایز نیست.[۲]

آیه اللّه  فاضل: کسى که وضو ندارد، بهتر است اسماى بارى تعالى را ـ به هر زبان و کیفیتى که نوشته شده باشد ـ مس نکند.[۳]

 پی نوشت ها:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۹ و خامنه اى، اجوبه، س ۱۵۷
[۲] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۹ و وحید، توضیح المسائل م ۳۱۵
[۳] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۹

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.