جمعه، 24 اسفند 1397

غسل مس میت

پرسش :

آیا دست زدن به بیمارى که در کما بوده و یا دچار مرگ مغزى شده و چند لحظه دیگر مى میرد، غسل مس میت دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: تا وقتى که روح از بدن او جدا نشده و یا بدنش گرم است، دست زدن به بدن او موجب غسل نمى شود.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – همان، فصل فى غسل المیت.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.