جمعه، 24 اسفند 1397

غسل حیض

پرسش :

آیا مى توان غسل جنابت را در حال حیض انجام داد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز امام و خامنه اى): آرى، غسل جنابت در حال حیض، صحیح است و از جنابت پاک مى شود.[۱]

آیات عظام امام و خامنه اى: بنابر احتیاط واجب غسل جنابت در حال حیض صحیح نیست.[۲]

 پی نوشت ها:
[۱] – مکارم، استفتائات، ج ۱، س ۸۷؛ فاضل، جامع المسائل، ج۱، س ۱۶۳ و تبریزى، منهاج الصالحین، ج ۱، م ۲۳۳، احکام الحائض.
[۲] – خامنه اى، اجوبه، س ۱۷۵ وامام، تعلیقات على العروه، ج ۱، م ۴۳، احکام الحائض.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.