جمعه، 24 اسفند 1397

تفاوت غسل و وضو

پرسش :

تفاوت غسل و وضو چیست؟

پاسخ :
۱ – در غسل موالات شرط نیست.
۲ – در غسل شستن از بالا به پایین لازم نیست.[۱]
۳ – در غسل باید آب به پوست بدن برسد؛ ولى در وضو اگر پوست صورت از لاى موها پیدا نباشد، لازم نیست آب به آن برسد.
گفتنى است کیفیت انجام غسل براى تمام انواع آن به یک شکل است و هیچ تفاوتى با هم ندارند.

 پی نوشت:
[۱] – البته برخى مراجع آیه اللّه بهجت شستن از بالا به پایین را احتیاط واجب مى دانند.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.