جمعه، 24 اسفند 1397

موارد وجوب وضو

پرسش :

براى چه کارهایى باید وضو گرفت؟

پاسخ :
همه مراجع: مهم ترین موارد وضو عبارت است از:

۱ – طواف واجب کعبه؛
۲ – سجده و تشهد فراموش شده؛
۳ – نمازهاى واجب (غیر از نماز میت)؛
۴ – تماس بدن با نوشته قرآن و اسم خداوند؛
۵ – اگر نذر یا عهد کرده و یا قسم خورده باشد که وضو بگیرد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۳۱۶؛ نورى، توضیح المسائل، م ۳۱۷؛ وحید، توضیح المسائل، م ۳۲۲ و دفتر: خامنه اى.

منبع: احکام وضو، غسل و تیمم (مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، دفتر نشر معارف، 1387.