چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

مسافر و نماز جماعت

پرسش :

مسافر چگونه می‌تواند در نماز جماعت شرکت کند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر امام جماعت نماز چهار رکعتی می‌خواند و مسافر نماز دو رکعتی می‌خواند، پس از تشهد، سلام نماز را بگوید و در صورت تمایل بدون فاصله دو رکعت دیگر به نیت نماز واجب دیگر و یا به نیت نماز قضا به امام جماعت اقتدا کند. البته اگر امام جماعت به حالت رکوع رفته، تکبیرة‌الاحرام بگوید و بدون خواندن حمدوسوره به رکوع امام‌جماعت برسد و اگر هنوز امام‌جماعت در حالت ایستاده است می‌تواند تکبیرة‌الاحرام بگوید و حداقل سوره حمد را به‌طور کامل بخواند و نماز جماعت را ادامه دهد.

پرسش های مرتبط:

مسافر در حرم کدام امامان و در کجاها می تواند نمازش را کامل بخواند؟

آیا با غسل زیارت حرم پیامبر و ائمه(علیهم السلام) می‌توان نماز خواند؟

نماز زیارت را به چه نیت بخوانیم؟