چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

پوشش نزد محارم

پرسش :

آیا دختران مى توانند با لباس آستین حلقه اى، در برابر پدر و یا برادرشان ظاهر شوند؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر باعث مفسده نشود، اشکال ندارد.

تبصره: پدر یا برادر در حکم خصوصیتى ندارند؛ بلکه به طور کلى زن مى تواند در برابر تمامى محارم خود، با لباس آستین حلقه اى ظاهر شود؛ مشروط بر آنکه مفسده اى در بین نباشد.

پرسش های مرتبط:

آیا پوشیدن جورابهاى نازک، در صورتى که پا در آن پیدا باشد براى زنان جایز است؟

پوشیدن جوراب نازک چه حکمى دارد؟

رفتن بدون حجاب به حیاط منزلى که ساختمان هاى بلند بر آن مشرف است، چه حکمى دارد؟

آیا دختران مى توانند با لباس آستین حلقه اى، در برابر پدر و یا برادرشان ظاهر شوند؟

از چه زمانى بر دختر رعایت حجاب واجب مى شود؟