چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

در معرض دید نامحرم

پرسش :

رفتن بدون حجاب به حیاط منزلى که ساختمان هاى بلند بر آن مشرف است، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
آیات عظام امام، بهجت، صافى، فاضل، مکارم، نورى و وحید: اگر احتمال بدهد که مرد نامحرم او را مى بیند، بنابر احتیاط واجب باید حجاب خود را در این گونه محل ها حفظ نماید.

آیت‌الله سیستانى: اگر احتمال بدهد که مرد نامحرم او را مى بیند، بهتر است خود را بپوشاند.

تبصره: اگر بداند که مرد نامحرم او را مى بیند، به فتواى همه باید حجاب خود را در این گونه محل ها حفظ کند.

پرسش های مرتبط:

آیا زیر چانه نیز باید از نامحرم پوشانده شود؟

آیا بر زن لازم است در مقابل بچه نابالغ خود را بپوشاند؟

حجاب زن چه اهمیتی دارد و چرا واجب است؟

آیا حجاب از ضروریات دین است؟ حکم کسانی که به آن بی‌اعتنایی می‌کنند چیست؟