شنبه، 25 خرداد 1398

سجده شخص مضطر

پرسش :

کسانی که طبق وظیفه، برای سجده روی صندلی نشسته و بر روی میز مقابلشان سجده می کنند، آیا این سجده محسوب می شود و نسبت به قرار دادن مواضع هفتگانه در سجده چه وظیفه ای دارند؟

پاسخ :
اگر به گونه‌ای است که می توانند خم شوند و روی میز سجده کنند، سجده محسوب می شود و باید در حد امکان نسبت به مواضع سجده مراعات کنند بنا بر این اگر مهر را برداشته و بر پیشانی بگذارند صحیح نیست، البته لازم نیست زانوها را برچیزی قرار دهند.

منبع: leader.ir