سه‌شنبه، 25 تير 1398

اختیار دختر برای ازدواج در صورت نداشتن ولی قهری | استفتاء یک

پرسش :

حدود هشت سال پیش عمه شوهرم (که از داشتن فرزند محروم بوده) دختری را از پرورشگاه به فرزندی قبول کرده است، حال که فرزند به سن بلوغ رسیده، تکلیف شوهر عمه‏‌ام (ناپدری دختر) چیست؟ و ازدواج این دختر به چه صورت است؟

پاسخ :
دختر نسبت به مرد (پدرخوانده) نامحرم است و اگر پدر ندارد یا [پدرش] معلوم نیست، بعد از بلوغ و رشد اختیار با خود اوست.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.